Home
Tochten
Rolskiën
Langlaufen
Nordic Walken
Skiatlon
Foto's
Links
Contact

Rolski en Langlauf Vriendengroep
"de Merwelanden"
Nieuwjaarslunch zaterdag 11 januari 2020Zo lang onze club bestaat, gaan we elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen in de eerste weken van januari met een hapje en drankje erbij. Bekijk de foto’s van 2019 nog maar even op de site. Wim Berrens had ons toen uitgenodigd en er waren 27 mensen. Wim trakteerde ons vanwege het behalen van zijn 92e verjaardag. Lees het verslag van vorig jaar er nog eens of bekijk de foto’s op de website.

Ter herinnering aan Wim Berrens is dit jaar deze dag in overleg gekozen. We boften met het weer, het was droog. 24 mensen waren aanwezig en een aantal verzamelde zich bij de skibaan om nog even een halfuurtje te wandelen voor we ons op het eten gingen storten. Ook een paar mensen reden rechtstreeks naar restaurant de Merwelanden. Zo leuk om ook Riena en Jaap weer in goede gezondheid te zien. Er werd weer heel wat afgezoend.

Voor de vega’s waren er zelfs groentenkroketten. Na afloop was er niet veel meer over. We konden weer fijn met elkaar bijpraten en afspraken maken dat we vaak komen wandelen om de conditie op peil te houden. Was Cock er nog geweest, dan had hij van iedereen de leeftijden opgeteld en verteld hoeveel jaar er rond de tafels zat. Helaas ben ik niet zo’n goede rekenaar, maar wie dat wel kan…… ben heel benieuwd.

Helaas kon Wil Valk niet aanwezig zijn, deze datum was ook uitgekozen om de as van Wim te verstrooien. In gedachten was ze toch ook bij ons. Wil, sterkte, we hopen je snel een keer op zaterdag te zien. Ook Gerrit was er niet bij. Hij lag in het ziekenhuis en had op de donderdag ervoor 4 bypasses gekregen. Ik had een kaart meegebracht en helemaal volgeschreven zou Corrie hem bezorgen. Alles gaat goed met Gerrit en we hopen hem weer snel op de zaterdagen te zien. Tegen half 2 werd het tijd om op te stappen. Er zijn enkele foto’s gemaakt die op de website te zien zijn.


Klik op de foto voor een vergroting.


Klik op de foto voor een vergroting.